Fotoboeken opmaken

Altijd al uw eigen fotoboek willen maken? Maar niet de tijd en/of de kennis en kunde dit zelf te doen? Paulien doet het graag voor u en regelt het hele proces van opmaak tot publicatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het publicatieplatform BLURB. Het boek is dan ook daadwerkelijk te verkopen.

Door haar ruime ervaring en een goed gevoel voor kleuren en beeldcombinaties kan zij van uw stapels losse foto's een mooi geheel maken waar u nog jaren van kan nagenieten. Denk aan een vakantie- of familiealbum, een jaarboek, een portfolio of een ander themaboek.

‚ÄčIn haar fotoboeken combineert Paulien de foto's op harmonieuze wijze tot beeldende verhalen; ze creeert een sfeer en vertelt een verhaal. Uitgangspunt hierbij is altijd een evenwichtige, rustige opmaak met aandacht voor kleurgebruik en detail.

Ook de opmaak van leesboeken, kookboeken, proefschriften, magazines ed. kan Paulien voor u verzorgen. 
Paulien behoort sinds maart 2015 tot het zogenaamde 
Dream Team van BLURB voor cover design | interior design | photopgraphy.

    

voorbeeldpagina's fotoboeken 

Wilt u het liever zelf doen? Dan kan Paulien u op weg helpen in een 1-op-1 workshop. Tijdens de workshop kunt u op een snelle manier het opmaakprogramma onder de knie krijgen en tips ontvangen voor een mooie opmaak van uw fotoboek. Er wordt standaard gewerkt met BLURB

Voorbeelden van fotoboeken zijn te zien onder 'publicaties' op deze site of via mijn bookstore bij BLURB.

Wilt u meer informatie over fotoboeken maken met BLURB? Neem dan vrijblijvend contact met mij op: info@paulienvarkevisser.com of 06 10714600

KvK 54739764 | BTW NL0015478B15 | IBAN NL79 TRIO 0254.6721.16 | cookie- en privacyverklaring