Proefschrift | drukken en zelf uitgeven

Uw proefschrift laten drukken en eventueel op een betaalbare wijze zelf uitgeven?
Dan is het zaak dat het proefschrift er ook professioneel en verzorgt uit ziet. Wanneer je niet zelf de tijd en/of de kennis en kunde hebt om dit zelf te doen, dan doet Paulien het graag voor je. In een persoonlijke samenwerking help ze je graag in deze laatste fase van je proefschrift. Uitgangspunt is maatwerk; van ontwerp en opmaak van omslag en binnenwerk tot publicatie. Net wat gewenst is.

Voor het drukwerk werkt Paulien standaard samen met Ipskamp Printing uit Nijmegen. Zij bieden alle mogelijkheden om je proefschrift geheel naar jouw wensen te produceren, incl. uitnodigingen, stellingen en aanvraag ISBN nummer. 

Ook is het mogelijk je boek bij BLURB te laten drukken of evt. een andere drukker.
Via BLURB is het tevens mogelijk het proefschrift als een betaalbare handelseditie (trade-boek) uit te geven. Het boek krijgt een eigen ISBN nummer en kan worden aangeboden via de bookstore van BLURB of via Amazon. Het is ook mogelijk een e-book versie te bestellen.

Paulien behoort sinds maart 2015 tot het zogenaamdDream Team van BLURB voor cover design | interior design | photopgraphy. 

voorbeelden van omslagen, zie ook mijn portfolio


Wilt u meer informatie over proefschriften uitgeven of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op: info@paulienvarkevisser.com of 06 10714600

KvK 54739764 | BTW NL 123968161 B01 | IBAN NL79 TRIO 0254.6721.16 | cookie- en privacyverklaring